Badmintonschool Utrecht is opgericht in augustus 2020, als initiatief van Eric Martherus en Andrea Grim. Een van de doelen van de school is om het badmintonniveau in de regio te verhogen. Om dit te realiseren richt Badmintonschool Utrecht zich op jeugdleden die naast trainen bij de vereniging uitgedaagd willen worden met extra trainingen. Jeugdleden blijven dus lid van een vereniging, en kunnen aanvullend trainen bij Badmintonschool Utrecht. Individuele ontwikkeling staat hierin centraal en vormt daarmee een speler gerichte basis van de trainingsopzet. Meer over de ambitie van Badmintonschool Utrecht lees je hier.

De trainingen vinden plaats op maandagavond van 18:00-19:30 uur in sporthal De Speler, Thorbeckelaan 18C in Utrecht. De trainingen starten begin september en zullen doorgaan tot begin mei 2021. In totaal zijn er ongeveer 30 trainingsweken. De kosten voor deelname bedragen €395,- per seizoen. Dit is inclusief gebruik van veren shuttles en begeleiding tijdens de 4 toernooien waaraan de spelersgroep deelneemt tijdens het speelseizoen.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact met ons op.

Routebeschrijving naar sporthal De Speler kan hier worden opgevraagd.