Trainingen BSU

Een van de doelen van Badmintonschool Utrecht is om het badmintonniveau in de regio te verhogen. Om dit te realiseren richt Badmintonschool Utrecht zich op jeugdleden die naast trainen bij de vereniging uitgedaagd willen worden met extra trainingen. Jeugdleden blijven dus lid van een vereniging, en kunnen aanvullend trainen bij Badmintonschool Utrecht. Individuele ontwikkeling staat hierin centraal en vormt daarmee een speler gerichte basis van de trainingsopzet.

De trainingen vinden plaats van 18:00-19:30 uur, op maandag en woensdag. Daarin heb je de mogelijkheid om één of twee keer in de week bij Badmintonschool Utrecht te trainen. De trainingen starten begin september en zullen doorgaan tot begin mei 2022. In totaal zijn er ongeveer 30 trainingsweken. De kosten voor deelname aan de BSU zijn ook inclusief het gebruik van de veren shuttles en begeleiding tijdens enkele toernooien waaraan de spelersgroep deelneemt tijdens het speelseizoen.

De basis trainingsavond van de BSU, vindt plaats op woensdag in sporthal De Dreef, Schooneggendreef 27, 3562 GG in Utrecht. Bij deelname aan de tweede training per week bij de badmintonschool, zijn de trainingen op maandagavond in sporthal De Speler, Thorbeckelaan 18C in Utrecht.

Wat maakt trainen bij de Badmintonschool Utrecht anders dan trainen bij de vereniging, waardoor het een uitdaging is om naast de verenigingstraining te doen? Dat lees je hier!

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact met ons op.